FAQ

1. Cum se curata periuta Z-Vibe si capetele Z-Vibe atasate?

Noi recomandam sa curatati instrumentele astfel: Stergeti manerul cu un spray sau servetel dezinfectant. Capetele pot fi apoi detasate si:

  1. Spalate cu sapun si apa, sau
  2. Curatate in masina de spalat vase (intr-un recipient special, pentru a va asigura ca nu vor cadea pe elementul de incalzire de la baza masinii de spalat), sau
  3. Curatate prin fierbere pentru cateva minute (in cazul in care alegeti aceasta varianta, asteptati cateva ore inainte sa refolositi periuta sau capetele, ca sa va asigurati ca acestea s-au racit complet)

 Aceste sfaturi sunt pentru curatarea periutei individuale. Pentru ca aceste produse sunt folosite in mod oral si/sau necesita muscare si mestecare, recomandam ca fiecare persoana sa foloseasca o periuta proprie, in aceeasi masura in care si periuta de dinti este individuala.

Manerul poate fi folosit de catre mai multe persoane atat timp cat este curatat adecvat intre folosiri.

 

2. Cat tine bateria pentru o periuta Z-Vibe?

Fiecare baterie dureaza aproximativ 24 de ore de folosire continua. Astfel, daca este folosita cateva minute pe zi, va dura mai mult timp, iar daca este folosita o ora pe zi, va dura aproximativ 24 de zile.  

 

3. Cum asamblezi periuta Z-Vibe?

Instructiunile de asamblare sunt prezentate dedesubt. Verificati de doua ori inainte sa incepeti asamblarea, si asigurati-va ca aveti totul in ordinea corecta. De asemenea, asigurati-va ca folositi o baterie special construita pentru Z-Vibe.

 

 

Totusi, periuta Z-Vibe vine pre-asamblata si gata de folosire. Aceste instructiuni sunt relevante numai in cazul in care e nevoie sa inlocuiti bateria, sau daca intreaga periuta a fost dezasamblata si trebuie sa o reasamblati.

Daca tocmai ati cumparat periuta Z-Vibe, nu este necesara nicio asamblare – rasuciti capatul Switch in maner pana incepe sa vibreze, si o puteti folosi.

 

4. Periuta Z-Vibe se incalzeste in timpul utilizarii

Periuta se poate incalzi daca bateria este pusa invers. Dedesubt gasiti o imagine cu modul de asamblare corect. Verificati daca aveti toate componentele si daca sunt in ordinea corecta. De asemenea, asigurati-va ca folositi o baterie special construita pentru Z-Vibe.

 

 

5. Care este frecventa vibratiei periutei Z-Vibe?

Aproximativ 7,000 rpm sau aproximativ 117Hz.

DESPRE MAGAZIN

S.C. Gamora Invest S.R.L.

CUI 33824491 | J12/3314/2014

Str. Iuliu Merca nr. 3 | Cluj-Napoca

Email: contact@produselogopedice.com

Telefon: 0744.744.944

Urmareste-ne pe facebookOffcanvas Menu